• Εδώ αποφασίζουμε

Τι τίτλο να βάλουμε σε απειλές, πολιτικές διώξεις και χυδαιότητα

Και αφού Κύριε Εισαγγελεύ είδε την αναφορά του  ονόματος ενός εκ των κυριοτέρων πυλώνων της παρούσας σοσιαλιστικής Κυβέρνησης να χρησιμεύει ως ασπίδα προστασίας του βυσσοδομούντος εκβιαστή τραμπούκου -ο απειλούμενος πιστεύοντας ακράδαντα στο δίκαιο- έκανε ΚΑΙ (*) την εξής κίνηση. Απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο λογαριασμό του Κυρίου Παμπούκη, ενημερώνοντας τον ότι :

 

Όμως, όσο έλαβε απάντηση ο τοίχος που έχουμε στην πλάτη μας, άλλο τόσο έλαβε απάντηση και ο απειλούμενος. 

 
(*: η καθυστέρηση αποστολής του email των τεσσεράμισι μηνών θα Σας απαντηθεί συντόμως. Επιγραμματικά πάντως, προσπαθούσε -ανεπιτυχώς- δια μέσω του Νόμου, αλλά και δια μέσω του εργοδότη να σταματήσει τον τραμπούκο. Όσον αφορά για το e-mail του Κυρίου Παμπούκη το βρίσκουμε εδώ : http://www.enet.gr/?…. (αν κατέβει η σελίδα, δεν πειράζει. Την έχουμε).
 
Μα η απορία που παρουσιάζεται είναι : πως είναι τόσο ασταμάτητος ο συγγραφέας ; τι πλάτες έχει ; ποιοι τον καλύπτουν και γιατί ; Και εκτός των άλλων, γιατί τόσο μένος με τον απειλούμενο ; Θα απαντηθούν όλα Κύριε Εισαγγελεύ.
 
Για καλό βράδυ 2 ακόμη sms ενός μορφωμένου στελέχους που έχει άκρες, πλάτες και θράσος. 
 
 
Αλήθεια, τι εννοεί θα παρκάρεις εκεί που πρέπει κα το γράφει 12:26 τα μεσάνυχτα ;

Να είσαι σίγουρη ; Απειλούσε και γυναίκα ; Σύντομα. Πολύ σύντομα Κύριε Εισαγγελεύ.

Υ.Γ. Προς τον αστυνομικό κ. Ασημάκη. Αληθεύει Κύριε Ασημάκη ότι 6-10-2008 και περί ώρα απογευματινή καλέσατε -αρχικά- από το κινητό σας τηλέφωνο με αριθμό 6977-809… τον απειλούμενο Κανελλάκη  και μετά μιλήσατε από το σταθερό με αριθμό 210-6476… της ΓΑΔΑ όπου …. εκθέσατε στον απειλούμενο Γιώργο Κανελλάκη τους λόγους για τους οποίους οι «άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον απειλούντα έχουν δύναμη και δυνατότητα να τον απολύσουν, (την απέκτησαν μετά τις εκλογές του 2009) αφού η επιχείρηση είναι κατά 84% κρατική ;» (Τα τηλέφωνα και τα στοιχεία υπάρχουν και δεν γράφονται πλήρη στο παρόν, καθώς ο Κανελλάκης αφού ενημέρωσε τον αστυνομικό ότι πάει κατευθείαν στην ΓΑΔΑ να τον καταγγείλει για απειλή και εκβίαση, ο αστυνομικός που αρχικά εμφανίστηκε ως Αστυνόμος της Κρατικής Ασφάλειας, …. ξαφνικά έχασε 5 βαθμούς και είπε κλαίγοντας «με πίεσαν σαν σε φοβερίσω»). Άξιος λύπης. Γύρευε τι ζόρι τραβάει και αυτός.
 
Κύριε Εισαγγελεύ αύριο και έτερος Αστυνομικός Υποδιευθυντής που … υπερέβην τα εσκαμμένα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ (Σ.Σ. Ε.Ε. το δόλιο που του έταξαν προαγωγή …..)
 
Τι πλάτες είναι αυτές ρε παιδί μου !!!!! 
 
Έλληνες μη φοβάστε τίποτα ! Ανοίξτε το στόμα σας για τους αλήτες που καταστρέφουν τη ζωή μας και το μέλλον τον παιδιών μας. Υπάρχει, ακόμη Δικαιοσύνη. Η σιωπή είναι συναίνεση στα εγκλήματα. 
Υ.Γ. οι απειλές και οι νουθεσίες της μορφής «πρόσεχε» μας βρίσκουν παγερά αδιάφορους.

Ένα Σχόλιο

  1. […] τα απειλητικά μηνύματα που βλέπουμε εδώ και εδώ και εδώ και σε πλέον των 1.000 πιστοποιημένων […]

Σχολιάστε